Автор Тема: Первая лига. сезон 2011.2012  (Прочитано 1038 раз)

Оффлайн Denys

• Лига чемпионов
  • Истинный болельщик Одесского Черноморца
    • Просмотр профиля
Первая лига. сезон 2011.2012
« : Июль 05, 2011, 10:22:22 »
Следим и обсуждаем)))

Первая лига. Трансферное лето-2011/2012 (обновляется)

http://www.ua-football.com/ukrainian/first/4e0aee46.html

Ширяев и Руденко Металлурге З. Снова вместе, снова рядом. Ширяев снова под рудей будет сидеть. А Рудя надул сам себя. Хотел в вышку, а вернулся в первую лигу.
И самое приятное. Гришко в Олимпике на просмотре)))) Новичек первой лиги. Хотя я думаю он для них слабоват. пусть во второй лиге команду шукае!!!!
В армию идут те кого не взяли на флот!!!
В любой ситуации можно найти что-нибудь утешительное!!!

Оффлайн Игорь

• Лига чемпионов
  • Черноморец наш чемпион!!! Черноморец из Одессы он
    • Просмотр профиля
« Ответ #1 : Июль 05, 2011, 10:25:32 »
на сколько я слышал Ширяев уже на просмотре в Закарпатье

Оффлайн Denys

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июль 05, 2011, 10:26:37 »
на сколько я слышал Ширяев уже на просмотре в Закарпатье

от кого слышая??? Имена, явки, пароли.

Оффлайн RICH

• Лига чемпионов
  • И Сотворил Бог Чудо...
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сентябрь 09, 2011, 14:13:48 »
Юрій Кіндзерський: "Львів" сезон не дограватиме"     

ФК "Львів" так і не зміг знайти додаткових джерел фінансування. За іронією долі, після перемоги над лідером турніру "Говерлою-Закарпаття" керівництво львівського клубу вирішило зняти команду з розіграшу першої ліги. Про це "ФУТБОЛ 24" повідомив президент "Львова" Юрій Кіндзерський.

- Юрію Івановичу, ФК "Львів" шансів на порятунок уже не має?

- Повинен вам відверто зізнатися – моїх прибутків не вистачає на повноцінне фінансування команди. Соціальна політика держави не спрямована на підтримку самобутніх футбольних клубів, міська та обласна влада також не в змозі допомогти "Львову". Закликав бізнесменів підтримати наш клуб, але, схоже, крім мене, в Україні ФК "Львів" більше нікому не потрібен. Тому, шансів вижити у нас немає.

- Ви готові безоплатно віддати команду?

- Так, готовий. У ФК "Львів" немає жодних боргів по зарплаті чи будь-яким іншим платежам. Готовий поступитися клубом людині або компанії із відповідними фінансовими можливостями. Подарую "Львів" із надією, що завдяки цьому команда досягне нових висот. Чекаю на відповідні пропозиції до понеділка, 12 вересня.

- Зараз не шкодуєте, що свого часу взялися фінансувати "Львів"?

- Ні, не шкодую і ніколи цього робити не буду. За п’ять років існування ми багато чого зробили для українського футболу. У нашій команді завжди грали тільки українські футболісти. Для молоді виступи за "Львів" були шансом заявити про себе усій Україні. Чимало гравців цим шансом скористалися і нині виступають в елітному дивізіоні. До нашої команди переходили виконавці, на яких інші клуби поставили хрест. Ми їм надали можливість показати свій справжній потенціал і вони в нас розкривалися. Зараз ці футболісти успішно виступають в Прем’єр-лізі.

- Мабуть, найяскравіший період у житті клубу пов'язаний із сезоном 2008-2009 років?

- Так, тоді Львів був представлений у Прем’єр-лізі двома командами. На очах рідних уболівальників ми перемогли "Шахтар", показали галицький характер у багатьох інших поєдинках. А який був ажіотаж навколо львівського дербі… Таке не забувається. Ще раз повторюю, ніколи не шкодуватиму за тим, що колись погодився створити такий молодий та амбіційний колектив.

Андрій Захарчук, football.24tv.ua

В религии, бизнесе и сексе главное правило - кто сверху, тот и главный!!!

Кто в Париже гений, тот в Одессе еле-еле поц...

В жизни, как под дождем - наступает момент, когда уже просто все равно...

Оффлайн вовка-тренер

• Лига чемпионов
  • "Есть город, который я видел..."
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Сентябрь 10, 2011, 21:55:34 »
Земля им пухом.

Хороший был клуб, хотя и пакостный.
Наш тренер - просто зверь! Скажет, как отрежет...

Оффлайн Denys

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Сентябрь 12, 2011, 21:52:37 »
Юрій Кіндзерський: "О вісімнадцятій годині ми видали всім трудові книжки і попрощались"

http://www.ua-football.com/ukrainian/first/4e6e47ef.html

Оффлайн Oleg

• Лига чемпионов
  • Болельщик "по специальности".
    • Просмотр профиля
« Ответ #6 : Сентябрь 12, 2011, 22:38:46 »
Юрій Кіндзерський: "О вісімнадцятій годині ми видали всім трудові книжки і попрощались"

http://www.ua-football.com/ukrainian/first/4e6e47ef.html
Игорь! Ты должен помнить регламент. Круг не сыграли, значит все рез-ты обнуляются и присуждается техпоражение? Что у Косы заберут хет-трик?
Родителей, Родину и Клуб не выбирают!

Оффлайн donny

• Лига чемпионов
  • "Моя честь называется верность"
    • Просмотр профиля
« Ответ #7 : Сентябрь 12, 2011, 22:42:10 »
Игорь! Ты должен помнить регламент. Круг не сыграли, значит все рез-ты обнуляются и присуждается техпоражение? Что у Косы заберут хет-трик?
Если до конца первого круга команда снимаеться - то да.... >:( Если во втором - то всё остаётся....
Спасибо жителям Донбасса за президента пида .......Климова....

Оффлайн Игорь

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #8 : Сентябрь 12, 2011, 23:15:55 »
За меня ответил donny  ;)

Оффлайн вовка-тренер

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #9 : Сентябрь 13, 2011, 16:04:08 »
А вот вопрос, если Львов снимут, то Кося и Полтава лишатся своих голов? Хто в курсе, а?

Оффлайн Oleg

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #10 : Сентябрь 13, 2011, 16:21:13 »
А вот вопрос, если Львов снимут, то Кося и Полтава лишатся своих голов? Хто в курсе, а?
Я вчера, этот вопрос уже задавал. Но пацаны, как-то мутно ответили. НЕ КОНКРЕТНО.  :D

Оффлайн Игорь

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #11 : Сентябрь 13, 2011, 16:27:29 »
Я вчера, этот вопрос уже задавал. Но пацаны, как-то мутно ответили. НЕ КОНКРЕТНО.  :D
Чего мутно ?  :D Если львов до снятия с турнира успеет сыграть половину своих матчей или больше половины то результаты игр аннулированы не будут .....а если меньше половины то во всех матчах начиная с первого тура будет техническое поражение  ;) Теперь понятнее ? ;D На счет голов Косы и Полтавца не знаю

Оффлайн вовка-тренер

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #12 : Сентябрь 13, 2011, 16:28:05 »
Будет очень обидно, если снимут.

Оффлайн Oleg

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #13 : Сентябрь 13, 2011, 17:26:21 »
Чего мутно ?  :D Если львов до снятия с турнира успеет сыграть половину своих матчей или больше половины то результаты игр аннулированы не будут .....а если меньше половины то во всех матчах начиная с первого тура будет техническое поражение  ;) Теперь понятнее ? ;D На счет голов Косы и Полтавца не знаю
Ша....  :D Я насчет голов и спрашивал.  :D

Оффлайн RICH

• Лига чемпионов
  • И Сотворил Бог Чудо...
    • Просмотр профиля
« Ответ #14 : Сентябрь 15, 2011, 13:33:31 »
ПФЛ та канал "Футбол" укладуть договір про створення єдиного пулу прав на телетрансляцію матчів першої ліги      
13 вересня відбулося засідання Центральної Ради за участю керівників професіональних футбольних клубів України першої ліги, начальника відділу арбітрів УЄФА, куратора системи арбітражу в професіональному футболі України П’єрлуїджі Колліни та його асистента Лучано Лучі, заступника голови Комітета професіонального футболу Віктора Дердо та представників ЗМІ.

У ході роботи прийнято ряд важливих рішень, що стосуються діяльності та функціонування Професіональної футбольної ліги у контексті співпраці з Федерацією футболу України, зокрема з Комітетом арбітрів. Так, за пропозицією керівників окремих футбольних клубів ПФЛ у порядок денний засідання Центральної Ради було внесено питання стосовно утворення Експертно-консультативної комісії ПФЛ з питань арбітражу змагань серед команд ПФЛ, що викликало резонансну дискусію серед присутніх. Стосовно неможливості затвердження цього питання чітких роз’яснень надав президент ПФЛ, адже сама ідея утворення такої комісії суперечить вимогам Конвенції УЄФА з навчання арбітрів та організації арбітражу в національних асоціаціях і Декларації про приєднання ФФУ до зазначеної Конвенції.

З доповіддю щодо цього питання виступив і Куратор системи арбітражу в професіональному футболі України П’єрлуіджі Коліна, після чого він відповів на запитання президентів клубів та висловив свою думку стосовно способів вирішення нагальних проблем суддівства, зокрема у матчах серед команд першого та другого дивізіонів.

Наступним питанням стала пропозиція щодо утворення єдиного пулу (пакету) прав на телетрансляцію матчів чемпіонату України з футболу серед команд клубів першої ліги та співпраця у цьому контексті з ТК «Футбол». Заслухавши пропозиції президента ПФЛ Мілетія Бальчоса, генерального директора ТК «Футбол» Олександра Денисова та шеф-продюсера каналу Івана Гриська, після обговорення прийнято рішення утворити пул, укласти договір про співпрацю з ТК «Футбол» стосовно започаткування спільної програми щодо діяльності ПФЛ та трансляції матчів серед команд першої ліги, починаючи з 2012 року.

Учасники засідання розглянули підсумки заявки команд на участь у змаганнях сезону 2011-2012 років. Так, між іншими рішеннями щодо цього питання футбольні клуби у термін до 20 вересня 2011 року мають усунути всі недоліки стосовно документації про проходження футболістами диспансеризації, а деякі клуби – вжити негайних заходів щодо вступу до Системи узгодження трансферів. Також прийнято рішення звернутися з проханням до Комітету з питань статусу та трансферів футболістів ФФУ щодо проведення додаткового семінару з клубами, що не входять до Системи узгодження трансферів.

Крім цього, рішенням Центральної Ради до складу ПФЛ прийнято ТОВ «Професійний футбольний клуб Прикарпаття» як правонаступника «Футбольно-спортивного клубу «Прикарпаття» м. Івано-Франківськ.

ПФЛ

В религии, бизнесе и сексе главное правило - кто сверху, тот и главный!!!

Кто в Париже гений, тот в Одессе еле-еле поц...

В жизни, как под дождем - наступает момент, когда уже просто все равно...