Автор Тема: 13-й тур. «Металлист» - «Черноморец»  (Прочитано 980 раз)

Оффлайн donny

• Лига чемпионов
  • "Моя честь называется верность"
    • Просмотр профиля
УПЛ 2011/2012. Обсуждение Матчей.
« Ответ #15 : Октябрь 16, 2011, 17:54:30 »

Вас, как говориться, с победой и занять 2-е место в этом сезоне, не дав это сделать Динамо (К)  ;)
Да что ж такое.... >:(Нет такой команды,как Динамо-к.....Я вчера аж устал это обьяснять....
Спасибо жителям Донбасса за президента пида .......Климова....

Оффлайн Optim

• Лига чемпионов
  • С Черноморцем с 86 года
    • Просмотр профиля
« Ответ #16 : Октябрь 16, 2011, 18:04:40 »
Да что ж такое.... >:(Нет такой команды,как Динамо-к.....Я вчера аж устал это обьяснять....
Как выяснилось, они в Харькове не знают, что такое роги. Поэтому тебе бы было написано иначе, а в данном конкретном случае это не тебе написано... :tease:
Только Одесса и Черноморец!

Жизнь хорошая штука ! --- i и⊥ʎdʞ ин ʞɐʞ

http://cs10342.userapi.com/u152988813/-14/x_7c6b2927.jpg

Оффлайн Каля

• Global Moderator
  • Лига чемпионов
  • 15 лет с командой!!!
    • Просмотр профиля
« Ответ #17 : Октябрь 16, 2011, 21:15:53 »
Как выяснилось, они в Харькове не знают, что такое роги. Поэтому тебе бы было написано иначе, а в данном конкретном случае это не тебе написано... :tease:
да насчет рогов я тоже удивился,а еще больше за вуек(они тоже не знают,а называют прикольно их - Львята!!!!)

Оффлайн Optim

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #18 : Октябрь 16, 2011, 21:45:57 »
да насчет рогов я тоже удивился,а еще больше за вуек(они тоже не знают,а называют прикольно их - Львята!!!!)
Харьковчане с Львятами в тёплых отношениях и при встрече с ними легко переходят на Украiньську мову, т.к. в Харькове многие ей владеют свободно и естественно...

Оффлайн donny

• Лига чемпионов
  • "Моя честь называется верность"
    • Просмотр профиля
« Ответ #19 : Октябрь 16, 2011, 21:49:10 »
Харьковчане с Львятами в тёплых отношениях и при встрече с ними легко переходят на Украiньську мову, т.к. в Харькове многие ей владеют свободно и естественно...
Кстати это да...На ридний чешут за здрасьте....Вроде-бы казалось-уже Россия....А вот нет.....
Спасибо жителям Донбасса за президента пида .......Климова....

Оффлайн Optim

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #20 : Октябрь 16, 2011, 21:51:42 »
Кстати это да...На ридний чешут за здрасьте....Вроде-бы казалось-уже Россия....А вот нет.....
А как же, город культурный, украинский.  Первая Столица, все же!  :)

Оффлайн Acvilon

• Молодежный состав
  • **
    • Просмотр профиля
    • ФК Металiст
« Ответ #21 : Октябрь 17, 2011, 15:01:44 »
Сподіваюся ви самі розумієте, що з такою грою шанси поїхати на Металіст ще стають мінімальними... а все більше шансів поїхати до Харкова так це на матч з Геліосом в 1 лізі...  що б залишитися в еліті потрібно мінімум набрати більше 25 балiв. 

Але грати в еліті на виживання.. це не дiло, а кошмар з валідолом... 

Чорноморець планує взимку купувати гравців високого рівня?

Оффлайн tank75

• Global Moderator
  • Лига чемпионов
  • Есть одна надежда - Григорчук!
    • Просмотр профиля
« Ответ #22 : Октябрь 17, 2011, 15:04:29 »
Сподіваюся ви самі розумієте, що з такою грою шанси поїхати на Металіст ще стають мінімальними... а все більше шансів поїхати до Харкова так це на матч з Геліосом в 1 лізі...  що б залишитися в еліті потрібно мінімум набрати більше 25 балiв. 

Вот именно за такие провокационные вопросы разные Бухи назвали нас неадекватами, а некоторые были просто забанены на офф.форуме ;D
ДОСКА ПОЧЕТА арбитров (по хронологии):
1. Я. Козык(Мукачево)-14.8.11;1.4.12
2. В. Романов(Днепропетровск)-18.9.11
3. Ю. Манило(Хмельницкий)-1.10.11
    М. Родионенко(Луганск)-1.10.11
4. В Володин (Херсон) - 19.11.11
5. К.Труханов (Харьков) - 3.3.12
5. А.Иванов(Макеевка)-11.4.12

Оффлайн Ninja

• Administrator
  • Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #23 : Октябрь 17, 2011, 15:12:55 »
наше куроводство не самое открытое в этом плане. да и между "планируют" и "купят" у них огромнейшая разница.
теоретически стадион построят, расход на него значительно сократится. и вылетать с таким стадионом в пердив просто стыдно будет. так что должны усиливаться.

у нас на самом деле не все так плохо. если вернуть травмированных Кутаса и Донца - уже в принципе можно составить команду середнячок ПЛ.
а так пока нет лавки запасных. и некоторые личности просто выпадают с игры и играем фактически в меньшинстве.

Оффлайн Oleg

• Лига чемпионов
  • Болельщик "по специальности".
    • Просмотр профиля
« Ответ #24 : Октябрь 17, 2011, 18:19:57 »

В корень зришь!!!  ;) По моим подсчётам, надо брать в каждом круге по 15 очков. Не меньше.

Наша задача на этот сезон - удержаться в УПЛ и поставить нормальную игру.

Игра налаживается, как по этому составу, так точно.

Удержаться в УПЛ сможем. ТЬФУ-ТЬФУ-ТЬФУ. До конца первого круга ещё две игры с Алексами и Оболонью. Реально взять 6 очей. Плюс 11, будет 17.  :) Во втором круге, возьмём больше, так как таких провальных игр, как по-началу чемпа уже быть не должно. Я так Думаю.

Извини, что на русском. Школу закончил давно, всё забыл, а писать с ошибками не хочется.
Родителей, Родину и Клуб не выбирают!

Оффлайн Oleg

• Лига чемпионов
  • Болельщик "по специальности".
    • Просмотр профиля
13-й тур. «Металлист» - «Черноморец»
« Ответ #25 : Октябрь 17, 2011, 19:09:52 »
Немного не в тему, но связано с 13-м туром  :D

Стоим в Индии. Купил местный модем, чтобы видео поскачивать. Судовой не тянет. Так вот, обзоры ВСЕХ матчей залетели на ура. А вот, роги с пердо, уже по пятому разу срывает  >:[

Шо техника с электроникой тоже чует где кто?  ^-^
Родителей, Родину и Клуб не выбирают!

Оффлайн Optim

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #26 : Октябрь 17, 2011, 19:20:22 »

Конечно понимаем!  Именно болельщики должны не дать коммерсантам (меценатам) угробить команду и футбольный престиж города, завоеванный десятилетиями...   Здесь это точно понимают   :agreed:
Команда, любимая огромной армией болельщиков обязана играть в Премьер лиге и в Еврокубках, как минимум..., а Черноморец именно такая команда!
Если кто-то думает, что ему дешевле будет годик-другой подержать команду в 1-й лиге, мы, болельщики должны ему доказать обратное - дороже это ему должно быть!!!  В этом плане мне нравятся турецкие болельщики...

З.Ы. Приезжайте к нам, мы вас "погуляем" не хуже, чем вы нас   :beer: :friends:
« Последнее редактирование: Октябрь 17, 2011, 20:00:27 от Optim »

Оффлайн вовка-тренер

• Лига чемпионов
  • "Есть город, который я видел..."
    • Просмотр профиля
« Ответ #27 : Октябрь 17, 2011, 19:47:34 »

Я тебе трохи виправлю. Якщо казати за гарантоване місце у УПЛ на наступний сезон, то "Чіріку" потрібно не менше 27-28 очок. Лише на 2-3 більше, та що воно таке! Але це одна перемога, а в цьому сезоні в нас вони трапляються дуже рідко.

Загалом про гру: зі стратегією на сезон зрозуміло - залишитись в УПЛ, а ось тактика це трохи інше. У суботньому матчі на полі не було двух ключових гравців: Донця та Петра Ковальчука. Хоч вони і не є ідеалом надійності та оплотом команди у важких ситуаціях, але саме вони грають на своїх позиціях майже постійно (Петя пропустив перший матч у цьому сезоні). Їх заміни - Фонтанельо (іспанською його прізвище звучить саме так, а він є аргентинцем і це для нього рідна мова) та Вангелі (якого перевели на лівий флаг з правого, де Григорчук випустив Зубейко) зіграли не кращим чинном. До Вангелі це припущення відноситься меншою мірою, бо його фланг завжди був одним з найактивніших, хоча дуже часто він губив позицію, а на підстраховці Кирило Ковальчук не такий цікавий, як попереду. Але не можу не сказати про кількість браку у передачах, дуже велика їх кількість губилась ще до харківської половини поля, тому для Крісті цей матч не став бенефісом.

Фонтанельо ще не встиг призвичаятись до нової обстановки, а дебютувати в УПЛ проти п'ятиразового бронзового призера (причому поспіль! :o) на його полі, надважка задача. Тому я б його не сильно звинувачував, так трапилось через ряд випадковостей, про які я виклав на перших строках.

Неоднозначно зіграв Євген Зубейко. В першій лізі цар і Бог на своєму фланзі, в УПЛ не може конкурувати з більш майстеровитими суперниками, хоча і потрібно зробити реверанс - Женя  в Першій лізі грав на атаку, можно навіть сказати, що був фланговим нападником. Можливо причина у цьому, але ситуація така, що потрібно грати по всій бровці від своїх воріт до чужих, як бразильські латералі (латераль - це позиція Р.Карлоса, тобто не в захисті, не в нападі, а строго по бровці).

Питання також до опорників:

Перше скоріш до Григорчука. "Чому в нас не грає на цій позиції руйнівник, такий собі тафгай (користуючись хокейною термінологією)?" Як це не прикро, але ми команда, що знаходиться на дні таблиці й граємо проти більш сильних, в плані майстерності команд, нам треба деінколи, виключати їх з боротьби, хоча б і такими способами. Ні Сетті, ні, тим більше, Політило на цю роль не підходять. Є Соляник, але його рівень не дозволяє виконувати ще й футбольну функцію на полі.

В матчі з "Металом" Сетті мав грати роль зв'язкового елемента між захистом та нападом. Але з цією ролю він не впорався, контратакуючої гри не було і Бурдужан (на початку гри), і Діденко мали йти за м'ячом самостійно, не рідко на половині поля харків'ян не було жодного гравця у чорно-синьому. Більшість поперечних передач від Сетті, і не тількі від нього, перехоплював Валяєв (окремі поздоровлення "Металу", що в них грає 32-річний гравець на високому рівні, майже по два матчі на тиждні), інші потрапляли за бокову.

Позиція Політило, для мене велика загадка, я так і не розумію чому він грає на позиції атакувального опорника. Нам що не потрібно захищатись? Я пам'ятаю, як в "Мілані" при Анчелотті, трохи попереду чи поряд з Гаттузо (або Амброзіні), "віртуозив" Пірло. Але Політило не той гравець, а як раз Сетті має вміння віддати точний пас на декілька десятків метрів.

Не знаю чому випускається майже на повний матч важкий Діденко, та й ще по такій грі. Так Васін не в кондиціях, але його швидкість раз чи два могла спрацювати. Толя міг зіграти в штрафній, що він і робив, але на швидкості... Перед очима стоїть епізод, коли він програв дуель Батьку Гуйє O0. Комплекція у Толіка більша, але швидкість і техніка завадили обіграти сенегало-українця. Я думаю Денис міг і впоратись у цій, окремо виділеній, ситуації.

Повертаючись до стратегії, "Чорноморець" має обов'язково брати по три очки у домашніх матчах проти "Олександрії" та "Карпат", а також перемагати у Києві "Оболонь". З виконанням в життя цих планів може завадити лише власне марнотратство та розслабленність. "Саньки" у пригніченому стані після ряду провалів ("Дніпро" 1-5, "Іллічі" 1-2), "льВІВЦІ" втратили сьогодні головтренера, а "Пиво" втратить свого незабаром. Думаю нам буде до снаги залишитись в УПЛ і подарувати собі ще один день у Харкові.
Наш тренер - просто зверь! Скажет, как отрежет...

Оффлайн RICH

• Лига чемпионов
  • И Сотворил Бог Чудо...
    • Просмотр профиля
« Ответ #28 : Октябрь 17, 2011, 22:35:04 »
ви тiльки подивiться як Вовчику шпрэхае на мовi... але зачотно ^-^ дякую за змiстовний розбiр гри 8)
В религии, бизнесе и сексе главное правило - кто сверху, тот и главный!!!

Кто в Париже гений, тот в Одессе еле-еле поц...

В жизни, как под дождем - наступает момент, когда уже просто все равно...

Оффлайн Optim

• Лига чемпионов
    • Просмотр профиля
« Ответ #29 : Октябрь 17, 2011, 22:39:06 »
Вовка, дякую, дуже сподобалось!  :applaud:

http://fcco.info/forum/index.php/topic,260.msg19595.html#msg19595